fbpx

Autósiskolánk újabb lépést tett a fejlődés felé az E-Titán rendszer bevezetésével.

A rendszer használata megkönnyíti a tanulóink menedzselését, valamint a díjfizetések kezelését. A tanulók most már online, találkozó nélkül is beiratkozhatnak, rendezhetik az esedékes elméleti és gyakorlati díjakat, illetve elvégezhetik az online Kresz tanfolyamot. Így a rendszer segítségével a fizetési folyamat is gyorsabb és kényelmesebb, valamint a tanulóink számára is elérhetőbbé válik a tanulás.

Online jelentkezés, online ügyvitellel

Online és helyszíni bankkártyás fizetés

Mivel ez a rendszer lehetővé teszi az online díjfizetést, valamint a helyszíni bankkártyás fizetést is, így a tanulók és az oktatók számára is kényelmesebb a díjfizetési folyamat. Az online díjfizetés előnye, hogy a tanulók bármikor és bárhonnan el tudják végezni a fizetést a SimplePay rendszerén keresztül vagy közvetlen banki átautalással, így nem kell személyesen jelen lenniük az autósiskola irodájában. Emellett az online fizetés segítségével a tanulók könnyen nyomon tudják követni a fizetési folyamatot, és biztonságosan tudják elvégezni a tranzakciót.

A bankkártyás fizetés lehetősége az autósiskola irodájában is elérhető, így a tanulók személyesen is rendezni tudják esedékes tandíjaikat. Ez a lehetőség különösen hasznos lehet a tanulók számára, akiknek nincs lehetőségük online fizetni, vagy előnyben részesítik a személyes ügyintézést.

Az e-Titán regisztráció folyamata:

Az E-Titán rendszer használata az oktatók számára is előnyös, mert segítségével könnyebben tudják nyomon követni a tanulók díjfizetési állapotát, így mindig naprakészek maradnak az előre rendezett óraszámokkal kapcsolatban.

Az online díjfizetés és a bankkártyás fizetés lehetősége kényelmes és gyorsabbá teszi a díjfizetési folyamatot, így mindenki számára elérhetővé teszi a tanulást.

A teljeskörű online beiratkozáshoz kattints ide

A személyes beiratkozás továbbra is elérhető itt

Többet szeretnél tudni?

Kategóriák, árak és részletek megtekintése

Tovább